Image Image Image Image Image

30

nov

Vi søker landskapsarkitekter

  • By admin

Vil du jobbe med blågrønne strukturer, transformasjon, byliv, stedsutvikling og sosiale møteplasser?

Bjørbekk & Lindheim har for tiden mange spennende og utfordrende oppdrag og søker etter engasjerte og dyktige landskapsarkitekter. Vi er på jakt etter både deg som er fersk i faget og deg som har mer erfaring med prosjektering, prosjektledelse og gjennomføring av større oppgaver. Du må ha stort faglig engasjement, pågangsmot og gode samarbeidsevner.

Bjørbekk & Lindheim er en av partnerne i Team Urbis som vant konkurransen om nytt Regjeringskvartal. Vi har nylig levert et stort utviklingsprogram for Oslo S-området og har vært ansvarlig for uteområder for flyplassene på Gardermoen og Flesland. For tiden jobber vi med områdeutvikling og blågrønne strukturer på Ensjø og Hovinbyen der utendørs fellesarenaer, infrastruktur og bekkeåpning står i fokus. Vi har ansvar for ny sentrumsutvikling på Stabekk, skoleprosjekter i Hammerfest, Kongsvinger, Hønefoss og Oslo, prosjekter knyttet til helse og omsorg i Åndalsnes, Oslo, Bærum og Alta, samt uteanlegg til kultur- og idrettsbygg på Jordal i Oslo, Haugesund og Ulsteinvik.

Våre prosjekter er basert på et bærekraftig perspektiv der menneske og miljø står i sentrum. Vi har en felles visjon om å lage vakre og funksjonelle uterom som fremmer variasjon og likeverd. Firmaet har som målsetting å holde et høyt faglig ambisjonsnivå, være innovative, og bidra til å videreutvikle landskapsarkitekturfaget.

Det siste året har Bjørbekk & Lindheim endret eierstruktur ved at de fleste ansatte nå er medeiere. Eierutvidelsen har som formål å legge til rette for at firmaet skal fortsette inn i fremtiden som et sterkt og selvstendig landskapsarkitektfirma der hver enkelt ansatt er avgjørende for å oppnå felles mål og visjoner.

Søknad med CV og referanseprosjekter sendes til post@blark.no innen 17. desember.

Spørsmål kan rettes til daglig leder, Line Løvstad Nordbye / lln@blark.no / 97 65 02 04

For mer info om oss:
www.blark.no / www.facebook.com/bjorbekk.lindheim

Tags |