Image Image Image Image Image

23

jan

Vi søker landskapsarkitekter

  • By admin

Vil du jobbe med blågrønne strukturer, transformasjon, byliv, stedsutvikling og fellesarenaer?

Bjørbekk & Lindheim har for tiden mange spennende og utfordrende oppdrag og søker etter engasjerte og dyktige landskapsarkitekter.
Vi er på jakt etter både en som er fersk i faget og en som har mer erfaring med prosjektering, prosjektledelse og gjennomføring av større oppgaver.
Du må ha stort faglig engasjement, pågangsmot og gode samarbeidsevner. Vi vil legge vekt på kreative evner, visuell kommunikasjon og digital kompetanse.
 
Bjørbekk & Lindheim er en av partnerne i Team Urbis som jobber med nytt Regjeringskvartal. Vi har nylig levert et stort mulighetsstudie for Sandvika sjøfront og konsept for nytt sykehus på Aker. For tiden jobber vi med områdeutvikling og blågrønne strukturer på Ensjø og Hovinbyen der utendørs fellesarenaer, infrastruktur og bekkeåpning står i fokus. Vi har ansvar for ny sentrumsutvikling på Bekkestua, skoleprosjekter i Trøndelag, Ullensaker, Hønefoss og Oslo, prosjekter knyttet til helse og omsorg i Åndalsnes, Oslo, Bærum og Alta, samt uteanlegg til kultur- og idrettsbygg på Jordal i Oslo, Haugesund og Ulsteinvik. Prosjektene utvikles gjerne i tverrfaglige team og i nære relasjoner med ulike faggrupper og gode samarbeidspartnere.
 
Våre prosjekter utvikles i et bærekraftig perspektiv der menneske og miljø står i sentrum. Vi har en felles visjon om å lage vakre og funksjonelle uterom som fremmer variasjon og likeverd. Firmaet har som målsetting å holde et høyt faglig ambisjonsnivå, være innovative, og bidra til å videreutvikle landskapsarkitekturfaget.
 
Bjørbekk & Lindheim har siden 2017 hatt en eierstruktur der ansatte kan være medeiere. Eierstrukturen legger til rette for at firmaet skal fortsette inn i fremtiden som et sterkt og selvstendig landskapsarkitektfirma der hver enkelt ansatt er avgjørende for å oppnå felles mål og visjoner.

Søknad med CV og referanseprosjekter sendes til e-post innen 10. februar. 
Søknader behandles konfidensielt.
Spørsmål kan rettes til daglig leder, Line Løvstad Nordbye / e-post  / 97 65 02 04
 
For mer info om oss:
www.blark.no / www.facebook.com/bjorbekk.lindheim