Image Image Image Image Image

16

apr

Stilling ledig

  • By admin

LANDSKAPSARKITEKT SØKES

En stadig økende oppdragsmengde gjør at vi utvider våre lokaler og søker etter en dyktig og engasjert landskapsarkitekt som ønsker nye utfordringer.

Bjørbekk & Lindheim er et av landets ledende landskapsarkitektfirmaer. Vi har et høyt faglig ambisjonsnivå og et stort engasjement for å skape vakre og funksjonelle landskap og uterom.
Kontoret har den siste tiden vært gjennom en omorganisering av lederstrukturen og det er stor motivasjon hos de ansatte til fornyelse, samtidig som vi vil videreføre firmaets kjerneverdier.

Vi er i dag en kreativ og solid stab på 24 fagfolk som arbeider med hele spekteret av oppdrag innen landskapsarkitektur. Prosjektene våre varierer i skala, og spenner fra overordnet planlegging til detaljprosjektering. For tiden jobber vi med store transformasjonsprosjekter på Ensjø, Hovinbyen og Bjørvika – skoler, barnehager og helseinstitusjoner mange steder i landet – parker, byrom og gater i byer og tettsteder – sentrumsutvikling, mulighetsstudier og reguleringsplaner i hele Norge.

Vi søker en landskapsarkitekt med mer enn 5 års erfaring – med kompetanse innen formgiving, detaljprosjektering, DAK-prosjektering og prosjektledelse. Kunnskap og erfaring innen 3d- og BIM-prosjektering er en fordel.

Vi tilbyr store faglig utfordringer og spennende arbeidsoppgaver i et sosialt og raust arbeidsmiljø.
Kontoret holder til i lyse, vennlig lokaler ved Akerselva på Sagene i Oslo. Gode lønns- og arbeidsbetingelser.

Ta kontakt med daglig leder Line Løvstad Nordbye, tlf: 97 65 02 04 / mail: lln@blark.no
og send inn din søknad så snart som mulig til post@blark.no / Sagveien 23a, 0459 Oslo

Søknadsfrist 28.april 2015.